Els meus llibres

Els cocs

El meu primer llibre es titula Els cócs a la Terra Alta ( Loreto Meix) i fou el resultat del treball de fi de  carrera d’Humanitats a la UOC.  Abans havia recollit material sobre el mateix tema i amb el mateix títol, Els cócs a la Terra Alta, publicat al CETA. Posteriorment  la UOC em demanà un article sobre el treball de fi de carrera que es titulà Els cócs: una senya d’identitat de la Terra Alta. Podeu consultar aquest article aquí).

El document de sota és una nota de Jaume Fàbrega a la revista El Temps.

cocs

llibre

llibre

La cuina de  la Terra Alta, és el segon llibre i el vaig fer amb una amiga de sempre, la Teresa Lluís. Us escric la ressenya de la contraportada:

Teresa Lluís i Loreto Meix han recorregut tots els pobles de la Terra Alta per parlar amb altres dones d’una passió que comparteixen: la cuina. D’aquelles converses n’ha sortit un llibre de cuina en el que recullen i expliquen 180 receptes de cuina tradicional. Ho fan en un llenguatge planer, sense artificis, que s’adiu amb la cuina terraltina. Les autores, que també comparteixen la seva formació humanística, han volgut incidir en els aspectes socials i culturals de la cuina, en el menjar i viure, en un complet apartat etnogràfic que introdueix el receptari. En tot cas insisteixen a dir que el llibre vol ser el seu petit homenatge a l’excel·lent patrimoni culinari de la Terra Alta.

A sota us mostro una crítica que Jaume Fàbrega va fer pel llibre La cuina de la Terra Alta:CIMG1943

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s