Arròs cantonès

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAquest plat el vaig conèixer a la revista El Mueble, ja fa més de 25 anys. El vaig posar en pràctica perquè em va semblar prou senzill. Proveu-ho sempre queda bé i podeu jugar amb els elements bàsics. Poseu posar carn o peix a trossets o altres verdures. No pot faltar l’arròs, clar!

Avui l’he fet a dinar i ha tingut prou èxit, ja que és un plat que feia anys i panys que no feia….

3 racions – 30 minuts

El que necessitareu:

  • 200 g d’arròs
  • 150 g de cues de llagostí (Esclat Bonpreu ven unes terrines de 150 g)
  • 150 g de pèsols congelats
  • 1 ceba tendra
  • 2 ous
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Elaboració:

En una olla poseu aigua salada a bullir. Quan estigui bullint tireu l’arròs, escorreu-lo i passeu-lo per aigua. Reserveu. A banda en una paella gran sofregiu la ceba ratllada o tallada ben fineta. Doneu tombs i tireu els pèsols.  Al cap de 10 minuts, quan la ceba s’hagi fos, afegiu l’arròs i doneu uns tombs. En una paella feu una truita a la francesa. Talleu la truita a tires fines i afegiu a l’arròs. Quan estigui quasi  a punt tireu les cues de gambes.

De segon plat podeu posar unes rodanxes  lluç fresc arrebossat.  Tot plegat ho podeu regar amb vi LaFarineraVins de Rasquera, que comercialitza unes garrafetes de vi negre de 2 litres que estan la mar de bé, si tenim en compte la relació qualitat preu.

De postres escauria bé un geladet, si us queda encara un racó. Que vagi de gust!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s