Orecchiette amb gambes

DSC_0621

Aquesta és una recepta ràpida de fer i que resulta prou gustosa. L’hem obtingut a la BBC. Si voleu poseu oli d’oliva verge extra, sempre serà més lleugera que la mantega. En comptes d’alfàbrega fresa l’hem posat envasada. Pel que fa a les gambes l’hes hem posat senceres i les hem pelat. No ens agrada massa la gamba pelada.

30 minuts – 4 persones

El que necessitareu:

  • 125 g d’orecchiette
  • 50g  de mantega
  • 1 gra d’all,
  • 150 g de gambes grans pelades
  • Un manat d’alfabrega fresca
  • El suc d’una llimona

Elaboració:

Bulliu les orecchiette segons les instruccions del paquet –bulliu-les durant 11 minuts, amb aigua abundant salada, tireu un rajolí d’oli d’oliva verge extra i una fulla de llorer. Desfeu  la mantega en una paella i sofregiu l’all uns parell de minuts. Afegiu es gambes i coeu-les fins que es facin de color rosa.

Escorreu la pasta bé i barregeu-la amb la mantega de gambes, l’alfàbrega i el suc de la llimona. Serviu calent.

DSC_0623

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s