Espàrrecs de marge amb “salmorejo”

salmorejo

S’acaba la temporada d’espàrrecs, però encara se’n troben. Avui els hem acompanyat amb salmorejo. Mentre hem sortit a caminar n’hem vist. Hem pujat a la Font del Teix, el dia era asolellat, amb un cel blau espectacular. Hem trigat dues hores, passant pel camí que surt a l’esquerra de la carretera. Per tornar hem desfet el camí. Us posem alguna fotografia del paisatge.

4 persones -15 minuts

El que necessitarem:

Elaboració:

En un bol poseu 3 tomàquets (primer els escaldeu per a treure’n la pell), l’all, la sal, un raig d’oli i de vinagre i la torrada de pa i ho tritureu. Poseu els espàrrecs en un planxa, al cap de 2 minuts tombeu-los i quan estiguin cuits tireu una mica de sal i oli. Serviu els espàrrecs calents amb el salmorejo.

Ho podeu servir com a entrant. De segon plat hem menjat canalons casolans.

salmorejo2

Camí a la Font del Teix, Rasquera.

Font del Teix, a Rasquera.

One thought on “Espàrrecs de marge amb “salmorejo”

  1. També m’agrada molt, anar a collir espàrrecs. Quan els he fet amb salsa ha estat amb la de romeso. Ho provaré amb salmorejo, ha de ser ben refrescant! Petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s