Melmelada de poma

melemladapoma1 (4000x2667)

melemaladapoma2 (4000x2667)melemaladapoma4 (4000x2667)

Aquesta és una recepta que m’ha donat la Rosa, una bona companya i amiga de la feina. És senzilla de fer i el resultat és extraordinari. Amb aquesta mermelada podeu tenir un bon esmorzar o berenar o si ho preferiu posar-la al iogurt natural. Si voleu fer altres varietats de melmelades la Nani, a La cuina violeta, un bloc deliciós, en dóna molts detalls.

40 minuts

El que necessitareu:

  • 1Kg de pomes
  • 300 g de sucre
  • aigua
  • canyella en pols

Elaboració: 

Peleu les pomes i talleu-les a trossos mitjans. En un cassó poseu una mica d’aigua, el sucre, la canyella en pols i la poma. Ho heu de tenir al foc uns 30 minuts a un foc més aviat baix. De tant en tant aneu remenant. Quan vegeu que la poma és tova, passeu el turmix. Veureu que s’enfosqueix una mica, però no gaire.

Quan estigui al punt la poseu en pots de vidre, els tanqueu i els esterilitzeu durant 20 minuts com a mínim posant-los al bany maria coberts d’aigua. D’aquesta mermelada se us guardarà durant 1 any.

melemeladapoma (4000x2667)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s