Truita a la francesa amb bolets i bacallà

truitabolets

Una truita a la francesa fa un bon sopar o entrepà si es menja fora de casa. Però si voleu provar-ne una amb alguna cosa a dins, la que us proposo queda prou bé, sobretot per no menjar sempre el mateix.

2 persones – 20 minuts

El que necessitareu:

Elaboració: 

En una paella amb oli calent poseu els bolets i doneu-hi uns tombs. Tireu-hi un pols de sal i de pebre. Si els bolets són una mica grans talleu-los amb unes tisores. Reserveu. En la mateixa paella fregiu el bacallà i barregeu-lo amb els bolets. Bateu dos ous i poseu-los en una paella amb unes gotes d’oli. Tot seguit tireu la meitat de la barreja i feu la truita. Repetiu l’operació per la segona.

Ho podeu acompanyar amb unes patates fregides tallades a quadrets mitjans. Que sopeu de gust!

One thought on “Truita a la francesa amb bolets i bacallà

  1. Una truita molt bona i sana. El bacallà i els ous, una combinació tradicional que… no falla mai! Molt bé, això dels bolets, també. Bon cap de setmana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s