4 racions – 20 minuts
El que necessitareu:
- 250 g de cors vegetals (Gallo)
- 1 grapat d’olives negres
- 1 llauna d’anxoves
- 1 cullerada sopera de tàperes
- el suc de 1/2 llimona
- Oli d’oliva verge extra
- 1 fulla de llorer
- Sal i pebre
Elaboració:
Poseu a coure la pasta en aigua abundant. Tireu la sal, un raig d’oli i una fulla de llorer. Mentrestant la pasta es cou, talleu a trossets la polpa de les olives i les anxoves i reserveu-les en un bol. Afegiu les tàperes. En un bol barregeu l’oli i el suc de la llimona. Remeneu bé i afegiu la sal i el pebre.
Quan la pasta estigui cuita (de 7 a 9 minuts) escorreu-la i passeu-la per aigua freda, escorreu-la bé i poseu-la en el bol on heu preparat la resta d’ingredients. Amaniu la pasta amb la vinagreta i remeneu bé.
Serviu la pasta fresca. Per segon plat podeu posar uns talls de pollastre arrebossat.