Cors vegetals amb olives negres

cors vegetals

4 racions – 20 minuts

El que necessitareu:

  • 250 g de cors vegetals (Gallo)
  • 1 grapat d’olives negres
  • 1 llauna d’anxoves
  • 1 cullerada sopera de tàperes
  • el suc de 1/2 llimona
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1 fulla de llorer
  • Sal i pebre

Elaboració: 

Poseu a coure la pasta en aigua abundant. Tireu la sal, un raig d’oli  i una fulla de llorer.  Mentrestant la pasta es cou, talleu a trossets la polpa de les olives i les anxoves i reserveu-les en un bol. Afegiu les tàperes. En un bol barregeu l’oli i el suc de la llimona. Remeneu bé i afegiu la sal i el pebre.

Quan la pasta estigui cuita (de 7 a 9 minuts) escorreu-la i passeu-la per aigua freda, escorreu-la bé i poseu-la en el bol on heu preparat la resta d’ingredients. Amaniu la pasta amb la vinagreta i remeneu bé.

Serviu la pasta fresca. Per segon plat podeu posar uns talls de pollastre arrebossat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s