Cors vegetals amb olives negres

cors vegetals

4 racions – 20 minuts

El que necessitareu:

  • 250 g de cors vegetals (Gallo)
  • 1 grapat d’olives negres
  • 1 llauna d’anxoves
  • 1 cullerada sopera de tàperes
  • el suc de 1/2 llimona
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1 fulla de llorer
  • Sal i pebre

Elaboració: 

Poseu a coure la pasta en aigua abundant. Tireu la sal, un raig d’oli  i una fulla de llorer.  Mentrestant la pasta es cou, talleu a trossets la polpa de les olives i les anxoves i reserveu-les en un bol. Afegiu les tàperes. En un bol barregeu l’oli i el suc de la llimona. Remeneu bé i afegiu la sal i el pebre.

Quan la pasta estigui cuita (de 7 a 9 minuts) escorreu-la i passeu-la per aigua freda, escorreu-la bé i poseu-la en el bol on heu preparat la resta d’ingredients. Amaniu la pasta amb la vinagreta i remeneu bé.

Serviu la pasta fresca. Per segon plat podeu posar uns talls de pollastre arrebossat.

Deixa un comentari