Truita de pèsols

truita pèsols

Els pèsols són un privilegi que ens dóna la primavera. Menjeu-los com vulgueu, a la catalana, ofegats o… en truita. Són tan tendres que es desfan a la boca. Per tant, doneu-vos un gustet i mengeu-vos una truita com aquesta el més aviat possible o feu-los ofegats amb pernil salat.  Penseu que s’acaben aviat!

4 persones / 40 minuts

El que necessitareu: 

  • 1,5  Kg de pèsols frescos
  • 8 ous
  • oli d’oliva verge extra
  • sal 

Elaboració: 

En una paella tireu un bon raig d’oli i quan estigui calent poseu els pèsols que haureu desgranat. Saleu al vostre gust. De tant en tant aneu remenenant. A banda, en un bol  bateu els ous i quan tingueu els pèsols fregits els tireu al bol i remeneu. Saleu i tireu la barreja a la paella que tindreu al foc. Daureu la truita per les dues bandes, amb uns 4 o 5 minuts per banda a un foc baix en tindreu prou. Serviu la truita de pèsols amb una bona amanida i unes maduixes de postres!truitadepèsols

One thought on “Truita de pèsols

  1. Hola Loreto,
    Jo també et conec de receptes.cat. Enhorabona per haver-te llençat a tenir el propi blog i d’entrar en aquest món, per a mi molt interessant. Gràcies per les teves paraules, sempre donen força per a seguir, perquè tot això porta molta feina. Truita de pèsols, que bona. A casa ens agrada molt i a més els fem amb els nostres.
    Ens anirem visitant. Una abraçada,
    Nani

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s