Dip d’albergínia i comí

dipalbergínia

Un dip sempre alegra un dinar o un sopar. Acompanyeu-lo amb vegetals, en el nostre cas hem posat pastanagues, o llequestes de pa torrat.

6 racions – 1,15 minuts

El que necessitarem:

  • 2 albergínies
  • 2 grans d’all
  • El suc d’1 llimona
  • 3 cullerades soperes de puré de sèsam (tahini)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre
  • Olives negres
  • Pebre vermell
  • Comí mòlt

Elaboració:

Amb un ganivet feu uns talls a les albergínies i poseu-les al forn. Les haureu de tenir una hora a 200 °C. A mig coure tombeu-les. Quan estiguin cuites poseu-les en un olla i tapeu-la perquè no respirin (una paper de diari o una bossa de plàstic farà el mateix servei) i al cap d’una estona les peleu. Poseu la polpa de l’albergínia en un recipient i tritureu-la amb el suc el puré de sèsam i el comí. Saleu i afegiu oli. Per servir podeu posar unes olives negres  i el pebre vermell per decorar.  Ho podeu servir amb crudités i pa torrat tallat fi. I també amb un altre dip, de guacamole, per exemple.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s