iogurt natural

iogurtnatural

Produïm molta brossa. És qüestió de pensar com viure per a no fer-ne tanta. Em costa imaginar un món diferent. Com viure sense electricitat? Però mirar de no fer tanta brossa és ben fàcil. Per exemple fent-nos els iogurts nosaltres mateixos. M’estic plantejant fer cervesa casolana. Vas a Internet i resulta que està de moda. També m’estic plantejant fer sabó casolà. Estarà de moda també? No ho cerco a Internet, perquè no podré resistir tantes sorpreses!

6 persones – 5 minuts

El que necessitareu:

  • ¾ l de llet
  • 1 iogurt natural

Elaboració:

Tireu una cullerada de iogurt natural a cada pot de iogurt i ompliu-lo de llet i remeneu. Recordar tres coses;

  1. La llet i el iogurt han d’estar a temperatura ambient.
  2. Utilitzeu llet de bona qualitat.
  3. Utilitzeu iogurt de data de caducitat llunyana.

Poseu en marxa la iogurtera i quan estiguin fets els iogurts poseu-los a la nevera. Podeu utilitzar un iogurt fet per vosaltres mateixos fins un màxim de 5 vegades. També venen ferments per utilitzar-los sense iogurt. Al mercat hi ha iogurteres de molt preus, des de 29 € fins a 100 €. El procés és lent necessitareu unse 8 hores. 

NOTA: A mi el que més m’agrada és que a casa des que ens fem els iogurts no generem tanta brossa. Hi ha altres maneres de fer iogurt. Hi ha persones que no fan servir cap iogurtera… Molts sistemes… Però treballo i crec que el millor és no complicar-se la vida. Si voleu presentar iogurts amb gust de fruita podeu afegir una cullerada sopera de confitura de taronja.

 iogurtnatura

2 thoughts on “iogurt natural

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s