Truita d’espàrrecs de marge i alls tendres

truitaesparrecsalls

2 persones –  15 minuts

El que necessitareu:

  • 1 manat d’alls tendres
  • 1 manat d’espàrrecs de marge
  • 4 ous
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Elaboració:

Renteu els espàrrecs, talleu les puntes i reserveu-los. Peleu els alls i talleu les arrels. Talleu-los en trossets de menys d’un centímetre. Escalfeu oli en una paella i tireu els espàrrecs. Doneu uns tombs i afegiu els alls. Quan estiguin cuits reserveu. En la mateixa paella torneu a tirar oli, si cal. Mentre s’escalfa bateu els ous i afegiu els alls i els espàrrecs i tireu la mescla a la paella. Passats uns 3 o 4 minuts tombeu la truita i deixeu-la uns minuts més. Ja la podeu servir amb una amanida.

Nota: podeu fer-la d’alls solament i resulta una truita boníssima. La truita millor que sigui a la francesa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s