Pollastre rebossat

pollastrearebossat

4 racions – 30 minuts
El que necessitareu:
  • 3 pits de pollastre
  • 1 ou
  • Pa ratllat
  • Oli d’oliva verge extra
  • sal

Elaboració:

Demaneu que us tallin el pollastre a talls fins. Passeu els talls de pollastre per l’ou batut i després pel pa ratllat (us el podeu fer vosaltres). Poseu oli abundant en una paella i quan estigui  ben calent aneu posant els talls a la paella. En 2 o 3 minuts els podreu tombar. Fregiu-los uns minuts per l’altra banda i aneu-los col·locant en una plàtera. Podeu acompanyar el pollastre amb una salsa de tomàquet casolana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s