Pollastre rebossat

pollastrearebossat

4 racions – 30 minuts
El que necessitareu:
  • 3 pits de pollastre
  • 1 ou
  • Pa ratllat
  • Oli d’oliva verge extra
  • sal

Elaboració:

Demaneu que us tallin el pollastre a talls fins. Passeu els talls de pollastre per l’ou batut i després pel pa ratllat (us el podeu fer vosaltres). Poseu oli abundant en una paella i quan estigui  ben calent aneu posant els talls a la paella. En 2 o 3 minuts els podreu tombar. Fregiu-los uns minuts per l’altra banda i aneu-los col·locant en una plàtera. Podeu acompanyar el pollastre amb una salsa de tomàquet casolana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s