Espinacs amb fesols

espinacs amb mongetes

20 minuts – 4 persones

Hi ha un bloc de cuina que es ven amb receptes que contenen menys de 5 ingredients. La bloggera afirma que per a realitzar un bon plat n’hi ha prou en utilitzar 5 ingredients com a màxim. Se m’ocorre que en aquest plat, tan tradicional, hi encaixa aquesta màxima.  Personalment, quan vull fer un plat m’esvero quan veig que porta una llista llarga d’ingredients… Aquí us en presento una recepta senzilleta, molt sana i que conté menys de 5.

El que necessitareu:

  • 4 manats d’espinacs
  • 300 g de fesols cuits
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Elaboració:

Renteu els espinacs amb aigua abundant; escorreu-los bé  i talleu-los a trossets. Poseu oli a escalfar en una paella gran o cassola i quan estigui calent poseu els espinacs. Remeneu de tant en tant. Saleu al vostre gust. En uns minuts es fondran. Poseu a escalfar els fesols en un pot (si ho preferiu passeu-los per la paella).  Feu plats, primer poseu els espinacs i a sobre els fesols.

NOTA: una variació consisteix en patates fregides en lloc dels fesols.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s