Cabridet al forn

cabridet

4 persones – 1,30 minuts

El que necessitareu:

  • 1 Kg de cabrit (marcat)
  • 1 ceba gran
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre
  • 4 fulles de llorer
  • Una cabeça d’alls
  • 1 copeta de viranci (opcional)

Elaboració:

Prepareu una plàtera que pugui anar al forn. Saleu i empebreu el cabrit. Peleu uns grans d’alls i poseu-los als talls juntament amb les fulles de llorer. Peleu la ceba i talleu-la a tires i afegiu-la a la plàtera. Tireu un bon raig d’oli i poseu la safata al forn que haureu engegat prèviament. Amb una hora a uns 190 º C el tindreu a punt. Tombeu-lo,  remeneu la ceba  i afegiu unes cullerades d’aigua. Quan falti poc traieu el cabrit del forn i tireu un raig de vi ranci i enceneu-lo. Torneu-lo a posar al forn uns minuts i ja el podreu servir.

Us ho podeu menjar amb una escalivada.

cabritforn

2 thoughts on “Cabridet al forn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s