Lluç arrebossat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 racions – 20 minuts

El que necessitareu:

Elaboració:

Demaneu que us netegin i obrin els lluços a la peixateria. Bateu un ou en un plat fondo i prepareu un plat pla amb unes cullerades de farina. Saleu els lluços. Poseu a escalfar l’oli en una paella i tot seguit  passeu un lluç per la farina i després per l’ou. Fregiu-lo per les dues bandes fins que estigui una mica daurat. Repetiu l’operació amb la resta dels lluços.

Són molt bons quan estan calents, però freds per menjar fora també resulten.

Podeu acompanyar-los amb unes mongetes tendres bullides perquè el lluç ja omple.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s