Sardineta escabetxada

sardinetaescabetx1sardinetaescabetx

30 minuts

El que necessitareu:

  • 1/2 kg de sardines
  • 3 gotets d’oli d’oliva verge extra
  • 1 gotet de vinagre blanc
  • 1cabeça d’alls
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cullerada de cafè de pebre roig
  • Sal

Elaboració:

Traieu el cap i la ventresca a les sardines, poseu-les en un colador i renteu-les al vostre gust.  Agafeu una cassola de terra  i poseu-hi les sardines ben planes. Tireu-hi l’oli, el vinagre blanc, el llorer i la cabeça d’alls pelats.

Escampeu el pebre roig damunt les sardines (sardinetes a la Terra Alta) i poseu la cassola al foc. Deixeu-ho bullir uns 10 minutets, a foc lent.

Us podeu menjar  les sardines acabades de fer, fredes, però són mes bones si les deixeu reposar.

Aquesta recepta es típica de la Terra Alta. Podeu menjar les sardines amb pa amb tomàquet.

sardineta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s