Fricandó amb moixernons

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 racions – 2,30 hores

El que necessitareu:

  • 3/4 de Kg de tall rodó de vedella tallat ben fi
  • 2 tomàquets de penjar madurs
  • 1 ceba ratllada
  • 3 o 4 alls
  • 1/2 l de brou vegetal
  • un grapat de moixernons
  • un grapat de trompetes de la mort
  • oli d’oliva verge extra
  • farina
  • sal

Elaboració: 

Passeu els talls de vedella prèviament salats per la farina i reserveu-los. Poseu oli  en una cassola i fregiu els talls de vedella banda i banda (si cal espolseu l’excés de farina).  A la mateixa cassola tireu els alls pelats i laminats i doneu uns tombs. Tireu la ceba i remeneu. Vigileu que no se us agafi. Afegiu el tomàquet ratllat i remeneu. Quan tingueu el sofregit a punt podeu passar-lo per la batedora i torneu-lo a posar a la cassola. Incorporeu la vedella a la cassola i afegiu el brou vegetal (us pot servir el suc d’haver bollit la verdura). Tingeu-ho a foc lent unes dues hores. Quan falti poc tireu uns moixernons i trompetes de la mort.  Servir calent.

NOTA: Els al·lèrgics al gluten podeu substituir la farina de blat per farina de blat de moro, tipus maizena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s