Olives arbequines

olives_arbequines

 1 hora

El que necessitareu:

  • Olives verdes arbequines
  • Timó o sajolida
  • Aigua i sal

Elaboració:

Poseu les olives verdes en aigua i canvieu-la durant set dies consecutius. Poseu-les de nou amb  aigua i sal. Heu de barrejar aigua en sal en la proporció d’1 a 10, és a dir per cada litre d’aigua tireu 100 grams de sal. Amaniu-les amb sajolida o timó i tanqueu els pots.  Podeu guardar les olives d’un any a l’altre. Però les de la foto les vaig fer per Tots Sants i avui les hem tastat i estan boníssimes!

Si no teniu aquestes herbes, podeu posar un tros de pela de taronja o de llimona. També queden la mar de bé amb pebre vermell, uns alls i una fulla de llorer. Podeu experimentar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s