Llenties amb xoriç

llenties 012

4 racions – 30 minuts

El que necessitareu:

  • 300 g de llenties
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 o 3 fulles de llorer
  • 4 grans d’all
  • Pebre vermell dolç
  • 250 g de xoriç vermell
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Elaboració:

En una olla exprés poseu l’oli a escalfar. Peleu els grans d’all i tireu-los a l’olla. Doneu uns tombs. Ratlleu una ceba i sofregiu-la. Tireu unes fulles de llorer, el xoriç vermell i una culleradeta de pebre vermell dolç. Remeneu i després afegiu les llenties que haureu posat en remull la vigília. Cobriu les llenties amb aigua o el caldo de la verdura. Recordeu que si tireu el caldo de les verdures no cal afegir sal. Tanqueu l’olla i amb uns 15 minuts tindreu les llenties cuites.

Ho podeu menjar com plat únic.

llenties 004

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s