Filet de porc amb tomàquet natural

filet_porc

3 racions – 20 minuts

El que necessitareu:

  • Un filet de porc
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal maldon
  • 2 grans d’all
  • 300 g de tomàquet natural

Elaboració:

Demaneu a la vostra carnisseria que us tallin el filet a talls d‘un centímetre. En una paella amb una mica d’oli poseu els tall de filet. Amb un parell de minuts a banda i banda en tindreu prou. Quan estiguin cuits saleu-los. A banda en una paella amb oli hi fregireu els alls. Ratllareu 4 tomàquets madurs i els fregireu. Tireu sal i sucre. En uns minuts el tomàquet estarà cuit. Podeu fer plats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s