Espinacs amb panses i pinyons

espinacs.JPG

4 racions – 30 minuts

El que necessitareu:

  • 4 manats d’espinacs frescos
  • Panses i pinyons  (un grapat)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • All

Elaboració:

Poseu oli a una paella o cassola gran. Quan estigui calent poseu els espinacs tallats a trossos petits i aneu remenant. Veureu que els espinacs van reduint i fonent-se. Saleu al vostre gust. Aneu remenant fins que estiguin cuits. Poseu-los en una escorredora i amb un platet pressioneu perquè soltin tot el suc. Guardeu-los. En la mateixa paella  poseu oli a escalfar i poseu un parell d’alls pelats i quan estiguin rossos de les dues bandes retireu-los. En el mateix oli tireu els pinyons i quan aquests estiguin a punt de daurar-se afegiu les panses. Quan les panses s’inflin poseu els espinacs que haureu tallat amb un ganivet, doneu uns tombs a la paella i ja podeu fer plats.

Aquest és un plat tradicional, de sempre que porta molts records i que és molt millor si s’utilitzen espinacs frescos i, si pot ser, menjats el dia que els compreu. Es fan molt ràpid! Animeu-vos i expliqueu-me els resultats!

espinacs1

One thought on “Espinacs amb panses i pinyons

  1. Retroenllaç: Espinacs amb panses i pinyons : Diari Gran del Sobiranisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s