Croquetes de bacallà

croquetesbacallà

40 minuts -4 persones

El que necessitareu:

  • 200 g de bacallà esqueixat
  • 200 g de patates bullides
  • All i julivert picat
  • 2 ous
  • Sal
  • Oli d‘oliva verge extra

Elaboració:

Dessaleu el bacallà esqueixat (canvieu l’aigua dues vegades durant dos dies consecutius ). Escorreu-lo bé. Peleu i bulliu les patates amb una mica de sal. Amb uns 20 minuts les tindreu a punt. Escorreu-les i aixafeu-les. Prepareu una picada d’all i julivert i afegiu-la a les patates. Incorporeu els rovells d’ou i remeneu. Poseu-hi l’abadejo esqueixat i picat i barregeu-lo. Deixeu-ho reposar unes hores. Si voleu prepareu la massa d’un dia per l’altre.

Quan aneu a fer les croquetes bateu les clares a punt de neu i barregeu-les amb la pasta. Amb l’ajuda de dues culleres, doneu forma a les croquetes i fregiu-les a la paella amb oli abundant i calent, tombeu-les i quan estiguin fregides, aneu-les posant en un plat. Són molt bones calentes, però si us en sobren, les podeu menjar fredes amb pa amb tomàquet.

Per fer les croquetes hem utilitzat oli d’oliva verge extra Sang de Catalunya de Rasquera (Ribera d’Ebre).croquetesbacalla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s