Truita de carbassó

truita_carbassó

4  racions – 40 minuts

El que necessitareu :

  • 2 carbassons grans
  • 1 ceba
  • 6 ous
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Elaboració:

Renteu el carbassó i talleu-lo a trossets. En una paella escalfeu l’oli i tireu la ceba tallada ben fineta. Doneu uns tombs i afegiu el carbassó. Saleu i doneu uns quants tombs perquè no se us agafin. Si el carbassó és tendre aviat el tindreu cuit. En un bol bateu els ous i saleu. Quan el carbassó estigui cuit incorporeu-lo al bol i remeneu. Tireu oli a la paella i quan estigui calent aboqueu la mescla. En uns minuts podreu tombar la truita amb l’ajuda d’un plat. Repetiu l’operació fins que la truita estigui cuita. Si cal doneu un altre tomb.

Calenta és molt bona, però si en sobra l’endemà tindreu un bon esmorzar. En comptes de carbassó podeu posar patata o albergínia. Si no us agrada la ceba ho podeu fer sense.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s