Bunyols de bacallà

croquetes_bacallà

El que necessitareu:

  • 300 g de bacallà esqueixat
  • 2 ous
  • 150 g de farina
  • All i julivert
  • 1 culleradeta de llevat en pols (tipus Royal)
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració:

Dessaleu el bacallà (canviar l’aigua dues vegades en dos dies).  Separeu els rovells de les clares. Bateu les clares a punt de neu (heu de tombar el bol i no us ha de caure la clara). Amb la farina, els rovells, una mica d’aigua i el llevat prepareu una pasta clara, com una crema. Afegiu-hi el bacallà i una picada d’all i julivert.  Barregeu-ho bé i afegiu-hi la clara a punt de neu. En una paella amb oli ben calent aneu tirant cullerades per a fer els bunyols. Deixeu-los enrossir i tombeu-los. Quan estiguin rossos poseu-los en un plat.

Recepta extreta del llibre “La cuina de la Terra Alta”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s