Pollastre amb ceba

pollastre 001

4 racions -1,15 minuts

El que necessitareu:

  • 1 pollastre
  • 3 grans da’ll
  • 2 o 3 fulles de llorer
  • 1 llimona
  • 2 cebes
  • 4 prunes
  • 4 dàtils
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre

Elaboració:

Poseu a escalfar l’oli en una cassola. Tireu els alls pelats i quan estiguin daurats afegiu el pollastre tallat a octaus i el llorer. Saleu i empebreu. Aneu donant tombs al pollastre. Espremeu la llimona i afegiu-la a la cassola. Quan el pollastre estigui daurat incorporeu les cebes tallades a galls fins. Abaixeu el foc i quan falti poc perquè el pollastre estigui cuit   poseu-hi els dàtils i les prunes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s