2 racions – 15 minuts
El que necessitareu:
- 1 kg de rap fresc
- 50 g de farina
- 1 ou batut
- Oli d’oliva verge extra i sal
Elaboració:
Heu de demanar que us tallin el rap a talls d’un centímetre. Saleu el rap i passeu-lo per l’ou batut i després per la farina. En una paella amb oli calent anireu fregint el rap fins que quedi ben daurat, doneu un tomb i ja ho podeu posar en un plat. Del cap del rap en podeu fer una sopa de peix. Ho podeu servir amb carbassó arrebossat, com podeu veure a la foto.
Carbassó arrebossat
El que necessitareu:
- 1 carbassó maco
- 50 g de farina
- 1 culleradeta de cafè de llevadura (Royal)
- Aigua freda de la nevera
- Oli d’oliva verge i sal
Elaboració:
Renteu el carbassó i talleu les puntes. Partiu-lo per la meitat i talleu-lo a làmines fines. Prepareu una barreja amb farina, llevadura, sal i aigua. Us ha de quedar una pasta clara, però no molt. Escalfeu l’oli en una paella i passeu el carbassó per la barreja i poseu-lo a la paella. Tombeu-lo i quan estigui ros ja el podeu treure. Amb la mateixa preparació podeu arrebossar albergínia i carxofes.