Cuixa de be a la planxa

Cuixabeplanxa

15 minuts – 4 racions

El que necessitareu:

  • 4 talls de cuixa de be desossats i d’uns 2 cm de gruix.
  • 4 tomàquets madurs de mida mitjana
  • Oli d’oliva verge extra i sal

Elaboració:

Poseu la planxa al foc i quan estigui calenta tireu la carn i fregiu-la durant uns 2 o 3 minuts a banda i banda. Recordeu de tirar la sal. Quan la traieu de la paella tireu un rajolí d’oli. En una paella poseu oli i quan estigui calent poseu els tomàquets que haureu partit per la meitat i saleu. Amb uns minuts per banda n’hi haurà prou. Aquesta carn tallada tan gruixuda és típica de Gran Bretanya, queda molt tendra. Podeu comprar tota la cuixa i guardar la part del garró per fer al forn.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s