Bledes amb pernil dolç

bleda tapa 038

4 racions – 30 minuts

El que necessitareu:

  • 2 manats de bledes tendres
  • 100 g de pernil dolç
  • 2 ous
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

Elaboració:

Netegeu les bledes i separeu les penques de les fulles. Talleu les penques en trossos de dos centímetres. Poseu aigua i sal en una olla a bullir. Quan l’aigua estigui bullint tireu-hi la bleda. Quan hagi bullit 20 minuts apagueu el foc. A banda haureu passat el pernil dolç, talladet a tires, per la paella i batut els ous. Escorreu bé la bleda, és important que no quedi gens d’aigua. Barregeu el pernil i els ous amb la bleda fins que l’ou hagi quallat. Si convé poseu-ho un moment al foc i remeneu. Les fulles de les bledes les podeu fer igual que els espinacs o tallar-les i sofregir-les en ceba tallada a galls.

bleda tapa 024

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s