Salmó a la taronja

Salmó_taronja

6 racions – 30 minuts.

El que necessitareu:

  • 1 Kg de salmó
  • 3 taronges
  • Panses i pinyons
  • Sal i pebre

Elaboració:

Demaneu a la peixateria que us preparin uns talls de salmó tallats a llom. Poseu el salmó en una safata que pugui anar a forn. Espremeu les taronges i aboqueu el suc a sobre dels talls de salmó. Saleu i empebreu al vostre gust. Repartiu les panses i els pinyons i ja ho podeu posar al forn. Amb uns 20 minuts a uns 180°C ja n’hi tindreu prou.

salmó 011

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s