Pizza amb formatge de cabra

pizza

2 racions – 30 minuts

El que necessitareu:

  • 1 base de pizza
  • 1 ceba tallada a galls
  • Oli d’oliva verge extra
  • 100 g de bacó
  • 200 g de formatge cabra
  • 1 cullerada de mel

Elaboració:

Poseu una paella al foc i tireu un raig d’oli. Quan estigui calent poseu-hi la ceba i remeneu-la de tant en tant. Quan la ceba es faci transparent ja la podeu treure del foc.  A banda talleu el formatge de cabra a rodanxes fines i el bacó a tires. Repartiu els ingredients sobre la pizza i la mel. Ja podeu posar la pizza al forn, que ja haureu escalfat, de 10 a 15 minuts.

Bases per a pizza:

Si voleu fer la base de la pizza mescleu un  1/2 quilo de farina amb un ¼ de litre d’aigua i 20 grams de llevat. Quan ho tingueu barrejat afegiu una mica d’oli i pasteu. Si veieu que la massa és molt dura torneu a afegir oli. Us ha de quedar una massa elàstica. Deixeu descansar la massa fins que dobli el volum. La podeu tapar amb un drap. Us sortiran 4 bases per a pizza. Les que us sobrin les podeu congelar.

pizza2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s