Rodó de pollastre farcit

rodópollastre

rodopollastre1

8 racions – 2,30 h.

El que necessitareu:

  • 1,750 Kg pollastre farcit
  • 1,5 Kg de patates
  • 1/2 Kg de pastanagues
  • 1/5 Kg de cebes
  • 2 cabeces d’alls
  • Fulles de llorer
  • Oli d’oliva verge
  • Sal i pebre negre

Elaboració:

Peleu les patates i talleu-les a daus de mida mitjana. Peleu les pastanagues i talleu-les a rodanxes fines. Peleu la ceba i talleu-la a talls fins. Reserveu. Peleu els alls i poseu-los dins la malla del tall rodó, feu el mateix amb les  fulles de llorer. Saleu i empebreu el tall rodó de pollastre al gust i poseu-lo en una safata que pugui anar al forn. Afegiu les patates, la pastanaga i les cebes i la resta dels alls. Tireu sal i pebre a les verdures. Afegiu un bon raig d’oli i poseu el pollastre al forn que haureu escalfat prèviament a uns 200°C.  De tant en tant doneu un tomb a les verdures i al rodó de pollastre. Ho tindreu al forn unes 2 hores. Quan us sembli que falta poc perquè estigui a punt tireu un bon raig de conyac i enceneu-lo. Torneu a posar el rostit  al forn una estona i ja es pot servir. Si es fa el dia abans i es deixa refredar es talla millor. Aquest plat es pot presentar com a plat únic si l’acompanyament és més esplèndid.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s