Caserecci tris a la napolitana

case

15 minuts – 4 racions

El que necessitareu:

  • 300 g de caserecci tris
  • 500 g de tomàquet madur
  • Pebre negre
  • 1 culleradeta d’orenga
  • Oli d’oliva extra verge
  • 100 g de formatge ratllat (parmesà)
  • Sal
  • 2 fulles de llorer

Elaboració:

Bulliu els caserecci tris en aigua abundant durant 10 minuts–hi haureu tirat la sal, un rajolí d’oli i 2 fulles de llorer. Remeneu de tant en tant. Talleu el tomàquet a daus i reserveu-lo. Escorreu la pasta i torneu-la a deixar a l’olla on tirareu el pebre negre, l’orenga, el formatge ratllat, el tomàquet  i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Remeneu i quan el formatge sigui fos, ja podeu fer plats.

Com no teníem formatge parmesà vam ratllar formatge de Maó semi curat i va quedar molt bo.

Us animo a provar aquest plat. És molt sa, sense sofregits i ràpi de fer.

 

Deixa un comentari