15 minuts – 4 racions
El que necessitareu:
- 300 g de caserecci tris
- 500 g de tomàquet madur
- Pebre negre
- 1 culleradeta d’orenga
- Oli d’oliva extra verge
- 100 g de formatge ratllat (parmesà)
- Sal
- 2 fulles de llorer
Elaboració:
Bulliu els caserecci tris en aigua abundant durant 10 minuts–hi haureu tirat la sal, un rajolí d’oli i 2 fulles de llorer. Remeneu de tant en tant. Talleu el tomàquet a daus i reserveu-lo. Escorreu la pasta i torneu-la a deixar a l’olla on tirareu el pebre negre, l’orenga, el formatge ratllat, el tomàquet i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Remeneu i quan el formatge sigui fos, ja podeu fer plats.
Com no teníem formatge parmesà vam ratllar formatge de Maó semi curat i va quedar molt bo.
Us animo a provar aquest plat. És molt sa, sense sofregits i ràpi de fer.